Сеттек сервисот се наога колку што знам јас на рузвелтова во зградата каде што се наога Сеттек салонот бр1 сервисот е од позади. Од партизанска ако одиш треба да се движиш по рузвелтова во кравец на митрополит Теодосиј Гологанов. или на гоогле мапс пиши сеттек сервис и ќе ти ја покаже точната локација.
Дали знаете каде можам да најдам од оние топки т.е повеќе како вреќи му доаѓа, за седење ? пред да се решам да земам, ги гледав насекаде, сега нигде нема
Најдов тука во Куманово, првин ми рекоа дека немаат после ми се јавија. Во Прима мебел. не знам од кој град си, провери дали има во твојот нивна подружница, имаат продавници во повеќе градови во мкд.
Утре ќе земам, а за цената зависи од големината на вреќата. Средните се мислам околу 1400 1500 а најголемите 2000. Ајде
Знаете ли на која програма може да се направи овој вид на видео? И горе и долу две различни видеа.Еве скрин.
http://shop.lotusgeneration.com/product/category&path=20 Разгледај тука...ама ти советувам од кај и да купуваш да не порачуваш туку да си го пробаш, не секогаш се така удобни како што изгледаат на слика.
Сакам да одам до Грција на 3 ноќи но ни една агенција не нуде нешто такво, а немам ни превоз. Знае некој агенција што оде секој ден до некој град во грција? А јас преку букинг да си закажам ???
Не знам дали може друг да земе таков документ, освен лично. Во други институции се бара полномошно. Ви ПИОМ не знам која е процедурата.
Дали знае некој, дали и вечерва има ноќен шопинг во Сити Мол, или само за синоќа важеше? И ако има, до колку трае?