Иако ти е вклучен интернетот на телефонот ако не ти е вклучен messenger, стоиш дека си офлајн. Да, плаќаш толку пенали колку што имаш останато месеци до истекот на договорот.
Мислење зa K2laptop, сервисoт зa лaптoпи вo Аерoдрoм штo се нaoѓa дo Тoбaкo? Дaли дoбрo рaбoтaт, искуствo некoј??
Девојки може ли да нарачам и платам со дебитна картичка Мастер од Македонија, а како адреса за испорака да ставам адреса во Германија?
Ми стигна известување за царинење на пратка нарачана од алиекспрес (ништо посебно не е, обрачи за везење, ама поголема количина и над 45 евра е пратката). Е сега вика да се достави следнава документација за електронска порачка од интернет: -Фактура или комерцијален документ -Принт скрин -Извештај од платежна картичка прекуа која е извршено плаќањето Дали треба сите три или само било кое од овие три? И што подразбира првото, не сум сигурна? Фала однапред за информациите
Прашувам за другарка, бидејќи не користи фемина....полагаше предмети во мај и јуни, ги пријави електронски, е сега ме праша дали во септември (бидејќи и тогаш ќе полага предмети) треба пак електронски да се пријават? Бидејќи во мај и јуни, ги пријавила само тие што тогаш ги полагала, би требало за во септ да има пак или?
Да, но ќе има опција од факултетот пак да се пријавуваат предмети во септ испитна сесија, електронски?
Ти благодарам. Неколку дена барав на интернет под разни имиња, никако да го најдам. Ќе соберам обавезно, ептен помагаат.
Девојки знаете каде да можам да најдам кабинска торба? Ќе патувам со Визер па ми треба некоја до нивни димензии (55x40x23)