Ај може тука најбрз одговор ќе добијам Вчера бев на плажа и од водата ми се затна десното уше, абе се направив за да го одзатнам и џабе. Проблем ми е затоа што буквално ништо не слушам од таа страна, а сабајле кога станав ме болеше. Што би можела да направам за да го одзатнам? Не сум во можност деновиве да одам на доктор.
Рипај на таа страна која ти е увото на една нога ке пушти водата И мене ми се случи вака неколку дена ми беше секој ден по малце рипав и спиев на тоа уво за да искочи водата и искочи Друг начин за да ти помогнам незнам
Абе рипав, се правев и пак ништо. Ај ќе видиме за неколку дена дали ќе се пушти со рипање, ама морам побрзо да го одзатнам оти буквално ништо не слушам, голем проблем ми е.
@waterllady појди на лекар при прва можност. Може не станува збор за истото, ама слично му се случи на еден другар на одмор и испадна дека фатил некоја инфекција од водата. Тоа со капки се решава
Dali mozhe da se pravi proizvod ama bez registrirana firma,da se plasira do otkupni centri a da se vodi kako da e proizveden od druga firma ?
Барав по форумов ама не најдов , ако можете упатете ме каде да напишам онака мини оглас за плац на форумов во некоја тема?