Само извод и барање (ти го даваат кога ќе одишда се сликаш) Присуство на двата родители при сликање на бебето е задолжително
Мислам дека имаат и во чаршија. Порано имаше, не знам дали сè уште постои. Одамна немам поминато натака.
Ако некој бил во Афитос,Калитеа и Ханиоти (Грција) искуства каде е најубаво за парови,како е со цените и други искуства за местата ако можете да ми кажете. Благодарам.
Site tri mesta se ubavi afitos e najromanticen ama nezgodni se plazite , kalitea e ubava mislam deka e najskapa od navedenite i isto imas gore gole odenje do plaza a hanioti tipicbo grcko mesto isto ubavo i za mladi i za semejstva, otcori gledaj sliki na net i odluci si kade i da resis nema da zgresis
До колку саат може пари од карго експрес да се подигнат? Се мислам дека до 16.00 беше ама не сум сигурна.
Извинете што ве цитирам и што се умешав ама еве и ние се мислиме каде да идеме па за афитос сакам да прашам Зашто мислиш незгодни ,какви се плазите?
И во Ченто имаат, ама ич не знам да ти објаснам како да дојдеш до таму. Ич не сум од помош, ама да си кажам.
Размислувам Афитос ама некаде прочитав дека го фалат дека е одлично на плажите а некои викаат дека е стрмно многу и има многу за пешки а планираме да одиме со автобус...А немам некој близок што бил да прашам се за Афитос.
ако сте по пешачењето добро ќе ви биде ама да има угоре удоле идењеи мачно е зошто некогаш е и 2 пати на ден, ако најдете вила да е доле некаде тогаш е друго