Мислам дека се снајдов некако. Отвори на страната на Антена, оди од десно на тоа антена 5 во живо прозорчето, па потоа скроз од лево ќе стиснеш на тоа Антена 5 во живо со ликот и ќе ти даде 3 икони, јас ја стиснав за винап, ми симна едно како мп3 песна го отворив почекав едно 2-3минути да се координира и еве го свири... T.e не неќе пак А порано истово ова сакаше незнам што ми. Извини ама повеќе од ова незнам, се дадов од себе П.П.С сака само тие на интерент канали сите ми ги отвара до еден, ама лајф неќе. Сега е лове сонгс знам, кисс ме песна ако е таа е, ако не незнам што е
Без разлика каде се наоѓаш сонцето е исто затоа колку и да е отпорна твојата кожа на сонце ти препорачувам да се мачкаш со заштитна крема за сонце. И убаво поминиси каде и да одиш.
луѓе за колку време стига брза пратка да пуштиш од еден град во друг?ми рекоа пред 12 ќе стигне се изначекав
Прво се ставаат во врела вода (не топла) 1 -2 мин , а потоа одма во мраз ладна . Ако се од оние тврдите (индустриски ) и така тешко се лупат . Можеш да пробаш со оние ножиња што се за лупење компири ,ако имаш
Стави ги во многу топла вода и остави ги нека постојат повеќе време.Подолго време мислам.И потоа со нож ислупи ги Иначе поштите мислам дека отвораат од 7 часот наутро,а работат до 7 и 30 навечер
Дали некој знае некој добар сајт со интересни колумни? Покрај кафе пауза се разбира, таму редовно читам. ЛП ве молам.