Јави им се да ти исклучат интернетот. И јас нон стоп патувам и никогаш ми се немаше случено такво нешто, а последниот пат ми направиле интернет (исто, потрошен само во периоди кога сум била со вифи). Одговорот на приговорот најјак им беше: "иако не сте во право ви го прифаќаме приговорот затоа што сме кориснички ориентирана компанија" По телефон можеш и приговор да пратиш колку што знам. Проблемот е што тие мерат кога телефонот побарал врска на интернет и иако не ја добил, иако ти не си потрошила интернет, тие ти наплаќаат. Пуштај приговор.
Кај да најдам низ ск маички обични така по кратки да не бидат со циркони може еднобојни може и нешто со натписи и да не биде една маичка 500 ден. Или да си нарачам гледав во еден Кумановски бутик убави маички за добра цена?
Види во Њу Јоркер ( Веро -Џамбо ) ,пред околу 2-3 недели кога бев таму имаше такви обични маички еднобојни, а за цена не знам.
Во Рептил има, 190 ден, еднобојни, со напишано нешто. Само големините се чудни,ХЛ не e ХЛ, туку повеќе одговара на Л или М.
Нема да ми одговарат помал број носам сепак фала Најубаво ке биде да си нарачам преку фб од тој бутикот во куманово што се наога
199 денари се, има и со ракави и без. Но квалитетот нула, земав јас повеќе на 3 носење ми се појавиа мали дипчиња по едната маичка.
Најдов мн убави маички од бутик во Куманово што ми го фалат многу Истите кај нас што се по 500-700 ден едно обично маиче ваму се 199 ден
Не знам во која тема да го поставам прашањево. Дали некој знае што е израстоков на прст на дланката? Како јако меурче е и не боли.
@forumce и јас го имав истиот проблем со стоногалки во земјоделска аптека купив Неопетроид прашок ставав каде што излегуваа.
Ама јас не знам од каде излегуваат. Она од топ шоп пест реџект или како и да се вика го користил ли некој, помага ли?
Од електричниот апаратот против инсекти Pest Repeller од Топ Шоп нема ефект. Подобро земи некое хемиско средство. Се согласувам со споделеното искуство на членката за Неопитроитот.
Па да, и јас така си помислив, иначе одбивав еден дечко (не е од тука) нон стоп ме замараше, со убаво му реков не сакам ништо, и ова ми го пиша, сигурно со намера да ме навреди мислел на poor? Ти благодарам