Јас купив од Њујоркер. По 199 денари беа, еднобојни и тенки. Таман за периодов. Ова за машки блузи, за женски не знам. Дечко.
Јас така неколку пати се имам изгорено и со стерилна игла ќе го боцнев и на крај со алкохол ќе го исчистев.Кога ќе излезе гној малку ќе те боли ама ќе помине не се сеќирај
Стави некоја крема или обиди се со нешто од наведеното на линкот. https://365.com.mk/127882/prirodno-lechene-na-izgorenitsi
@Mr. Right , дефинитивно ти е најдобар предлогов @Luminary , благодарам. И јас помислив на некое ранче или ташничка, ама не најдов нешто интересно. Баш се зезнати децава на таа возраст, мора да пазиш да не им лупнеш нешто предетско, а од друга страна родителите ќе превртуваат очи ако им однесеш нешто апла модерно тинејџерско. Може на крај сепак облека да купам, ќе видам што има низ Сити Мол.
На иста "мака" сме биле. За девојче на иста возраст јас одбрав книга, таква некоја измеѓу чик-лит и young adult. Ако сака да чита не е лошо како идеја.
Просто ранче нема да сака,попрво некоја кул ташна преку рамо.Или маица од познат бренд. Или уред(смартфон или таблет) ако си во можност. Ланче или прибор за пишување или цртање. Маче,куче или зајче. Добро размисли што таа најмногу сака,па според тоа одлучи.
Јас се откажав да нарачам од бутиков Ќе нарачам од Персин Овие уште вчера им пишав ми викат да виделе моделите дали ги имаат па до вечер најкасно ќе ми пишеле не ми пишаа денес им пишувам ми викат за кои модели прашувате?Ајде им пратив слики чекам да ми вратат им викам дали може преку нова пошта јас ке си го платам превозот на пратката не е проблем ми вика само со карго експрес соработуваме . Може и јас претерувам ама кога еднаш ќе се изгориш за сл пат ќе знаеш. Ти нарача нешто?
На кој провајдер ја отварате е-банк на стопанска банка Ваљда добро ја напишав. Се регистрирав на google search,ама не се отвара
Има и апликација, полесно е со неа. Ама и на сајтот лесно можеш да се снајдеш. Преку било кој пребарувач, а за апликација на плеј стор или апп стор бараш. Но мораш прво во банка за да ти отворат акаунт за електронско банкарство ако немаш веќе.
Спојлер eve so app simnata e mnogu polesno, ubavo ti objasnila predhodnata clenka, koga ke imas korisnicko ime i pass klikas na m-banking i ti dava momentalna sostojba i drugi detali
Многу денови ќе ја чекаш нарачката може 3-4 дена или ќе ја изгубат негде Еднаш едно др карго ми ја изгуби нарачката Секогаш кога и да нарачувам нова пошта само денес ја превземат нарачката утре рано сабалје на кажаната адреса се
Дали некој знае за запишување магистерски во странство има ли стипендии кога се аплицира? Има некој искуство или информации некакви?