Акредитиран факултет значи дека тој факултет исполнува услови за работа според меѓународни стандарди (ISO -стандарди). Дали стварно ги исполнуваш тие услови ,проверка прави македонскиот институт за акредитација и ако е се во ред ти дава сертификат. Тоа е огромен плус за некоја институција бидејќи сертификатот не се добива баш така лесно. Се надевам малку појасно ти е.
Може. Само не ми текнува името на апликацијата која треба да се симне од плеј стор. Ќе прашам па ќе пишам
Meне на претходниот телефон ми сакаше само од себе, без никаква апликација. А еве на новиов не сака никако и апликации вадев. Можда зависи до телефонот којзнае
@Bozica1980 Најдов Спојлер: јутуб Open chrome browser>open you tube website>select desktop site from options(three dot menu, upper right corner) A notification of chrome media player appears in notification panel. Now directly press home (without exiting chrome, don't hit back key, go directly to homescreen) Now chrome notification player paused in notification panel, just open notification panel and hit play button. YouTube will start to play in background. Also can be played in screen locked and off. Отвори youtube преку chrome на мобилниот. Отвори било кое видео и иди во трите точки што се како опции. Селектирај desktop site и пушти го видеото. После иди на хоум скрин и горе во нотификациите видеото ќе ти стои паузирано, ти само стисни плеј и си иде музиката паралелно со други апликации. Не знам дали ме разбра, пробај си
Од маркети Жито маркет (мислам ама не сум сигорна ) нај убаво провери , а по пазарите има сигорно башка и поевтини од маркетите се .
Некој бил во Ваикики да ми каже дали има машки бермуди? Најобични ми требаат за по дома. И цена ако може.
Јас ја пијам . Пијам по 5 сабајле на гладно и 5 таблети саат време пред да ручам. Си кркам "убаво" а слабеам по малку. Задоволна сум ептен . И посмирена сум од кога ја пијам
Фала другар. Инаку ова е дирекцијата, знам каде е тоа ама незнам дали таму издаваат осигурувања или само во експозитурите.
Е тоа и јас не знам искрено. Но би те советувал да отидеш до таму да прашаш или пак да им се јавиш на нив и да прашаш каде се наоѓаат и каде се издаваат. Тоа барем не е тешко.
Ќе мора да одам утре, ги видов и другите адреси на продажните места, ќе се снајдам некако. Доцна е да се јавам, до 17:00 работат. Сепак фала. Благодарам.