Замисли, некој мора и да работи од дома на празник. И затоа што нема пристап до принтерот во канцеларија, мора да си бара алтернативно решение. Како и останатите погоре што за жал си имаат обврски дури и за празник. И да, типични маЌедончиња- не можат да помогнат, ама битно ќе промрчат за да се напраат паметни.
Dobar frizerski salon za stepenasto sisanje negde cair,centar ili karpos i ako moze broj za zakazuvanje ne mnogu skap ali da rabotat dobro
Не мислев ништо лошо со тоа. Само се нашалив. И јас прашував кои техномаркети се отворени денес за да купам поклон. Погрешно си ме разбрала.
Ми треба феминка од Кичево да ми каже каде можам да најдам слаткарница и да купам торта? На поминување ќе бидам утре и ми треба за роденден. Каде се добри?
Predlog za dobar dusek za spienje... ima nekoj sto kupil ne znam kako se vika prodavnicata karsi leptokarija? Ili jusk
Да ми препорачате некој сервис за машинско чистење на теписи. Аеродром, Гази Баба некаде тој реон и самите да ги земаат и враќаат.
Јас сум на темобиле,и приметив дека опасно се краде интернетот. Дома ми е е на вибер уклучен.Во двор само до некаде има интернет. Е сега го уклучив,отидов до крајот на дворот,тоа беше само некаде 10 минути и тоа само го уклучив,прочитав една порака што сум добила....и пола ми отидоа,во неповрат. Страшно! До пред 2 месеца не беше така,и дома и надвор ми беше уклучен интернетот,и имав до крај на месец. Чудно,многу чудно!