Населба Водно Инаку каде можам да најдам од оние округли пешкири и отприлика која цена,НЕ преку интернет?
Дали знае некој колку чинат и како се викаати тие "чорапите" што се продаваат по аптекиве, со кои се отстранува испуканата кожа на петите? Плус ако некој ги има пробано ќе ми биде од корист да ми каже дали помагаат.
Јас имам купено од дм такви пилинг чорапи, беа 200 и нешто денари. За ефикасни, стварно се. За неколку дена се лупи кожата од стапалата, и после се како нови
Да. Како најлонски се и внатре има течност која доста јако мириса, како на алкохол. Ама не пече, само ладно од течноста ќе ти биде на стапалата. Требаше околу саат време така нешто да ти седат стапалата во нив, јас ги облеков и си пуштив филм Можеш и да одиш со нив, високи се и нема да се истури течноста, ама не е комотно движењето. И лани земав пролетта, и годинава исто, убави се за мала регенерација после цела зима во чорапи. Мислам дека беа некој корејски бренд, лани од интернет нарачував, годинава видов во дм дека има слични и тие ги земав. Немаше некоја разлика во резултатите, за недела дена макс ми се излупи цела кожа од стапалата.
@kravce, cпомна една недела, треба секој ден по еден саат да се носат или еднаш ги носиш а цела недела е постепено дејството?
@LollySky еднаш ги носиш и ги фрлаш, а една недела треба за скроз да се излупи кожата, зашто постепено се лупи. Можеш почесто во вода да ги киснеш за побрзо да се излупат. Мислам дека и на јутјуб можеш некои ревјус да најдеш, знам лани барав пред да купам, и тие убаво објаснуваат, за било која марка, мислам на ист принцип се повеќето
Вака на прва, ќе ти речев кај Жабарот Е, низ цела Источна има по рибниците, ама во Скопје.. Знам дека имаше порано во Томче-Софка. Види да не има и по рибните ресторани.
Дали од средното електро има некаде пешачки за да се стигне до автобуската од другата страна за накај центар или мора пешки до подземниот премин?