Се надевам дека некој ќе знае да ми одговори. Картичката на комерцијална банка не ја користев повеќе од 7-8 месеци, немав прилив на пари и сум отидена во минус бидејќи нели месечно си зема пари. Сега од скоро сум вработена, и кога отидов да извадам пари ми покажува дека сум -256 денари, а плата нема. Прашањето ми е, дали има можност дека сметката ми е блокирана? Претходно сум била во минус 5-10 денари, кога ќе ми пратат пари минусот си се израмнува, или можеби немаат префрлено плата?
Дали кај нас во продавниците за здрава храна може да се најде вакво нешто, или на друго место некаде?
@Ketchup, тешко да има во продавници за здрава храна. Да видиш во Џамбо, да не има нешто слично. Инаку во ДМ има торби , кеси за перење во машина, може они би ти свршиле работа. Јас лично би пробала и со медицинска газа, со најголемите димензии од аптека. Со неа правам лабнех.
може не ми е за тука прашањево али ако потребно нека се премести Дали знаете кон.бр од грчка (неа врасна,неа пори,олимпик бич,лептокарија) Цела грчка ја свртев нигде нема место за сл недела.
Ние бевме во Неа Врасна во вила Вангелис преку букинг. Имаше слободни соби до нас во сезона. Провери може ќе најдеш.
Кала, извини сега гледам. Се надевам не сум ептен закаснета. Денес гужва е секаде, сендвичари во центарот во 19ката мало баракиче е Корзо, нема утка, Екс исто не е лошо, на булеватор, Ресторан /пицерија по мене Елизабет или Шалом ,Вила Парк исто не е лошо. Слаткара-Бисер, на шеталиштето, во подземното.