Дали можеби мислиш на Coppertone? Јас само во Охрид успеав да го најдам, одличен е за брзо потемнување.
Искрено до сеа не сум зимала крема за брзо потемнување и побарав соет да ми кажете која е најдобра за да ја купам
Многу девојки ја фалат онаа на Carotten, што ја спомена @candy.cane погоре. Јас ја немам пробано, а Coppertone е одлична, но не знам дали ја има во Скопје и другите градови. Јас случајно налетав на неа и ја купив.
Јас На срце ми лежи ја барав. Ние новите сме немале пристап. Имало скриена категорија што се отвара кога ќе наполниш 100 пораки.
Јас ќе ти го препорачам Малмаладот од Афродита..од 3 пати како 10 дена на море да сум била поцрнав...има и со фактор и без фактор ама е прилично скап...750 денари го купив ама она се користи со години..еднаш мачкаш во еден ден и толку, бидејќи е мрсно и не мора насекое да ставаш повторно...
Mislam deka treba polnomostvo od roditel prvo pa da patuva sama licnosta. A pred 14 godini i so polnomostvo ne moze da patuva sama.
Гледав тука на тема за вакви работи дека имало некое на нивеа го фалат ПОтемнувам и природно али не многу треба време ,а сакам побрзо