Другар мој принташе кај Соборна негде ама не сум сигурна точно кај.И во Југотон можеш мислам.Ако не грешам едно време принтаа.Во Карпош 4 има едно студио во Антико.И во Веро Џамбо имаш.
Мене ме интересира каде може да се принтаат маички/дуксери со своја етикета. Обично по обичниве "принтерници" имаат Fruit of the Loom, а јас сакам скроз мој дизајн да е и етикетата. Ако некој има инфо кај може со се етикета да се праат, нека пише.
Немам за жал, знам ова бидејќи моја другарка бараше кај да принта.Знам дека е во Карпош 4 во Антико трговскиот Еве најдов нешто на интернет http://www.indizajnstudio.mk/
Каде има обележувачи за страници освен во литература.мк каде што многу шарени и со пораки. Ми треба за повозрасна личност.
Во Преплет понекогаш има без пораки. Во зависност каква им е темата периодот. И во Џамбо порано имав купено еднобојни, само со едно цветче, ама не знам дали уште ги има. ( ама ти помогнав... )
Во ГТЦ на 1-ви, на ќошето до Манго, на ул. Македонија, одма до Божиновски, во пасажот карши Собрание, во правец накај Зелен пазар.