Не. Од другата страна во редот на Европа продавницата и продавниците за чевли. На самото ќоше на семафорите е.
Не знаев каде да прашам па ајде овде. Доксициклин капсули имам ама не ми текнува за шти беа. Ако не се лажам антибиотик е,како вибрамицин едно време што беше? Така ми личат..
Јас принтав кај Katerina Decorations од Драчево. Задоволна сум,како се договоривме така ми ја испринта маичката,400 денари ми зема.
Каде кај Зелен пазар прават со своја етикета? Знам има една што печата маици во зградата спроти Градска болница, веднаш до едниот влез на Зелен. Ама и таму им се FotL мислам, имаат етикети прикачено.
Адолф Циборовски беше во Влае едно време.Каде точно во Центар е улицава?Можеш со 9ка до Југодрво или со 19ка до Саем.Или пак ако искочиш на главната да фатиш 57ца до Рекорд
Со 2ка,19ка сите и др автобуси што проаѓаат на Партизанска. Ке се симнеш од спротива и ке ја пројдеш партизанска. Адолф Циборовски е мало збутано уличе кај што беше порано Бравос кафаната после Универзална страна. Исто можеш да идеш и од внатешна страна преку Владимир Полежановски ама така ти е покомплицирано зашто таа улица има многу споредни уличиња,
Со 2 или со 19. Ќе мора да се симнеш или кај Градежен и да ја поминеш Универзална или пак да се симнеш кај Симпо па да се вратиш малку назад.
здраво, имам едно прашање се надевам некој ќе може да ми помогне. На 3ти планираме да идеме за Србија на гости,за два дена да се вратиме , е сега пасошот на ќерка ми трае до 8ми па дали ќе имаме некој проблеми на граница? позз
Помош, кој знае каде може да најдам еднобојни маички памучни, сакам да испринтам нешто па ми треба еднобојни. Ако знае некој нека ме упати, тенкс