Во Ваикики имаш во сите бои и не се скапи.Мислам дека 249 денари се. Убав памук. По пазарите има и поефтини (за 150 денари), ама многу се тенки
Јас летово бев во Грција на синко пасошот исто му истекуваше за 2..3 дена, немав никаков проблем на граница. А сите ми викаа да не одам дека ќе ме вратат.
Правно лице пушта пари на сметка на физичко лице(како позајмица) и истите не ги бара назад. Прашањето ми е, дали законски МОРА да ги врати парите т.е. да поминат преку сметка ?
Дали некој знае некој преку кого што би можело да се нарача производ/и од ИКЕА Бугарија и колку маржа ставаат ? + Кога започнуваат попустите во Солун? Фала.
Во меѓувреме успеав да се информирам од нет, има еден аутлет- центар кој има големи попусти до 1 септември. Пошо баш тој ден одам, затоа...
По правило ако сакат може да ви направат проблем бидејќи имаше некое правило, колку дена пред истекување на пасошот не смееш да ја напуштиш државата. Но никој не обраќа внимание на тоа во овие гужви на граница, така да слободно одете.
Попустите се до 1ви секаде. Ама тоа што е сега останато е скоро ништо. Некои без врска парчиња. Веќе ги редат еден зима колекциите. И во Оне Салоника и Мега Аутлет. Оне Салоника е скап со или без попуст ако името му е аутлет.
Нема вакви во слободна продажба, овие се за стоматолозите да ги даваат на пациентите за проба, барем кај нас е така.
@resenska во ДМ да провериш, кај делот што им е со мали пакувања за патување. Имам гледано кај соседите, но би требало и кај нас да има.
Оние марамчињата за фаќање бои во машина за алишта ги има само во Дм или и во маркетите? Од кои сте најзадоволни?