Ги има и во маркетите. Еднаш имам земено конкретно од Веро и беа во црвено пакување но како се викаа не знам. Баш задоволна сум, ќе треба пак да земам.
Од кога ќе ја земам дипломата од факултет, што е следен чекор? Мора ли да се пријавам во завод за вработување и зошто, или нема потреба па можам да си барам работа?
Листовите за на граница за грција каде ги има? Кога сум била со бус ми давала агенција сега со кола ќе одам
Пријави се барем еднаш да те евидентираат, оти кога ќе се вработиш фирмата нема да може да те осигура ако нема никаков подарок за тебе агенцијата за вработување
Завод и Социјално веќе не се поврзани. @Luminary за да имаш здравствено осигурување ќе отидеш во Социјално.
Препорачајте ми добра докторка ортодонт... Имам протези и моментално не сум задоволна од мојата докторка па сакам прегледите да ги префрлам кај друга... Ве молам некоја што си ја знае работата... И што ке го почитува моето мислење!
Zenski,pred 2 nedeli si napraviv nadogradba na nokti prv pat vo zivototi si gi iskarav sama posle 12 dena nemase ni tolko ne mozev da izdrzam i sega mi se meki i kako beli sarki da imam katastrofa mi sekako da si gi oporavam
Toa е нормално после надградба на нокти бидејќи пред да ти ги прави, ги турпира. На мене секогаш ми се такви кога ќе ги тргнам. Има лакови за зацврстување. Овој е многу добар. Отприлика е 150 ден. Ќе ти се вратат во нормала, не се секирај
околу Веро џамбо редовно има пајак. Во паркингот во веро џамбо со фискална од 300 денари од било која продавница таму, паркинг не се наплаќа.
Да се плака 25 денари саат но со сметка над 300 денари направена во било која продавница во веро следи бесплатен паркинг. Но моментално не работат, до 22 часот работат секој ден.
Дајте идеа поклон за свекрвче Нешто убаво ( па и што би и се нашло ) да не е ради ред .. Незнаев кај да пишам
Како се прават овие сликички вака да изгледаат? Ајде на пример ќе си најдеш позадина било каква ама не е јасно како се напраени внатре сликичките ..(палмите авионот прстените)
Мајка ми купува од тие во ДМ веќе подолго време и искрено супер се.Немало до сега неуспешно перење со нив. Др.Маргита Смилевска на Водно.Жената е ПРОФИ.Работни приватно, скапчика е но резултатот е позитивен.Мене ми ги оправи забите за 2 години.