Ај вака нешто опасно да ве прашам. Комплимент ли е некој да ти рече дека имаш очи закосени како на јапонка? Те им се убави, те неубави... очите. Ептен често почнав од машки ова да го слушам, па загрижена сум.
Изгледа мислиш на Антилоп. Ако ти е итно, а немаш со што да ги зачистиш, земи дезодоранс и прскај од далеку, зошто од близу ќе ти остави бели траги. И јас имам коси очи и кога ќе ми кажат така како комплимент си го сфаќам, јуник бе
Не знам дали ми е за тука прашањето, ама дали е точно дека ледот (мразот) согорувал калории или нешто слично?
Сакам да прашам дали знае некој со што да го замотам замрзнато шише со вода за побавно да се разјужи ? ни кажуваше една професорка со весник или пак со алуминиска фолија :/?
На кој дијалект е разјужи? За побавно да се растопи ќе го замоташ целото во весник, ама не само со една страница, со повеќе, може и со целиот весник.
Кој знае дали утре ќе работи тип тап или како и да се викаше продавницата за најевтини обувки во рамстор и од колку до колку ќе работи.. ?
Па и не е баш најевтината , сите што ми фатија око беа по 900 или 1200 не дека се претерано скапи ама продавници со такви цени има еден тон па затоа и не е евтина И мислам дека рамстор работи секој ден и во недела дури до 10 часот ама не сум 100% сигурна , така беше порано барем...
Луѓе помагајте, сама сум дома и моите ме заклучиле од надвор, сега со мојот клуч пробам да отклучам веќе 15 мин, ама превртува, не сака да се отклучи и не сака, моите дури вечер ќе си дојдат, јас теба да испоцркам дома, нема вода, немам леб Леле да се смеам или да плачам, чаре некое? Едит:Се спасив
Чаре- преку прозор да пробаш? Ова е продажен салон мислам, мене дирекција ми треба. Или да не се во еден објект?
Дечки гледав некои бикини на јутуб и решив да си направам сама, за проба пари не се зима нели сеа ме интересира од каков материјал да ги направам
Вака сеа прво прашање. 1.Девојки сакам да прашам да славите вие роденден во кафиќ дали би носеле торта? Незнам шо да праам,иначе 16ка ќе праам. 2.Работат ли денес аптеките на Зегин?
Дечки пасошот ми трае до 22 август ама ми спомнаа дека не може да се патува месец дена пред да истече. Сакам викендов во Грчка да одам, да не имам проблеми?
Не би требало да имаш проблеми. На сестра ми пасошот и беше до 4 јули, а таа на 22 јуни отиде на викенд во Бугарија.