Зависи од типот на жената ти најдобро знаеш што користи Вп зградите на голден арт има паркет или таркет?
Сакам да продадам куќиште за компјутер. Освен на огласиве по интернет, има ли некоја фирма/нешто такво слично каде би можела да го продадам?
Кога ќе отвориш некој хајлајтс стискаш доле на трите точки,одбираш едит хајлатс и ти се отвараат сите слики што ги имаш сочувано и имаш на средина над нив мало кругче со првата слика и пишува ефит ковер. А сликичките валјда им се од weheartit симнати,се надевам ти помогнав
Абе мене тоа ми е јасно како да ставам ковер.Ама не ми е јасно сликичките внатре како се напраени така пошо да каеш да се емоџи тие внатре не се....Нема такви емоџи на тестатурата..... Ете ова???
има ли некој користено вакво да ми каже како се употребува, дали е гел за туширање или од оние млеката за под туш што се плакнат. Пишува само на турски и не можам да разберам..
Таркет. Спојлер На страната им пишува дека во становите ставаат трослоен паркет од норвешки производители. А колку што знам, таркетот е паркет со повеќе слоеви на дрво, така да уствари за таркет станува збор.
Кога ќе дополниш кредит на вип припејд картичка, колку бесплатни минути и интернет добиваш и колку време траат? И дали по истекот истите автоматски се обновуваат ти земаат пари од сметка?
Сребрената хартија е алуминиумска фолија што се користи за пакување на храна.Ја има во маркетите од различни производители и со различна метража. Јас користам од Фино. Спојлер: . https://www.paket.mk/wp-content/uploads/2018/05/ZMA12824.jpg
Здраво што смеам да понесам со мене од апчиња и лекови за дете и мене низ граница патувам до словенија
Каде да побарам футрола за пенкало освен во Office plus? Ми треба нешто вака Спојлер: . https://www.officeplus.mk/content/i...a-1601510-duet-pvc-za-2-penkala-crna_415.jpeg
Дечки дозволена е посета на болни утре(дека Недела)во Државна болница во Скопје? И од колку саатот до колку се посетите? Фала
Буквално што сакаш.Ние секогаш кога одиме на пат зимаме лекови.Јас на екскузија во Љубљана имав антибиотици не се секирај.
Ако не ги исклучил апликациите, туку се минимизирани. Вака како на сликава. На фемина сум на chrome, ама во позадина ми се и viber/ instagram/ messenger. Спојлер