Брзо изгледа се префрлува од една апликација на друга. На месинџер ќе му треба минута или две за да го покаже дека не е актив за тоа време ќе се вклучи на вибер, па ќе се врати назад. Јас секогаш вака правам и за 5 минути сите апликации ги прегледувам. Или од телефон и компјутер во исто време е уклучен.
За да аплицирам за работа преку вработување.мк страната, дали треба да имам акаунт или не мора? Како оди процедурата?
Девојки со лична карта во кои држави може да се оди освен србија,црна гора и албанија?И дали во овие набројаниве сигурно е со лична..
Јас имам купено од Штип. Во Скопје незнам каде има. Исто може и етерично масло да се стави во неа и дава убав, пријатен мирис.
Зошто незнам каде да пишам па ајде тука. @Mishela ако можеш да ми пишеш лп и тоа денес сакам нешто да те прашам. Фала
Здраво. Ве моламм итно е број на некоја професорка што дава приватни часови по германски јазик ! Ми треба за А1 левел. Да е близу драчево, бидејки сакам до дома да ми доаѓа. Итно е ве молам што побрзо одговорете ми.
Од кај да најдам ранче, ама не спортско. Имам такви,ама гледам сите на факултет одат со ташни а јас не сакам толку теткински. Пратете ми страни на фб онлајн кајшто можам да порачам ако знаете.
Па да, ама ако е млеко , се нанесува по туширањето па се плакне..мене на такво ми личи ама ќе проверам на гугал транс..