Некои лекови за смирување или против депресија без рецепт? Освен Б6 ме интересира да не знаете некои други .. И да не се некои јаки апчиња како што се лексилиум и сл.
1. Зашто да не носиш торта, сепак твој е роденденот. Иако на една другарка во кафичот кај што сакаше да прави роденден и направија проблем за торта, па мораше во друг да го прави. Инаку носи си торта ако сакаш. 2. Ако си од Скопје, Зегин на Партизанска кај Буњаковец е дежурна аптека и работи секогаш, а за други не знам.
Не ми се смејте на прашањето ве молам. Што ви значи тоа троа и на кој дијалект е? Овде кај нас не го користеме овој збор, прв пат од форумот го научив.
Имав сокласничка од Неготино и никогаш ја немам слушнато да вика троа. Додуша и толку сме се дружиле де.
На Прилепски дијалект е, помнам дека, кога гледав Солунски Партдии сите кои глумеа прилепчани го користеа. Ти кажаа веќе што значи
Мислам дека нема да ти треба. Тоа важи само ако имаш помалку од 14 или 14 години. Ако мислиш на базенот што е кај салата Борис Трајковски, (бидејќи незнам баш како се вика базенот) тогаш карта ти е 200 денари, и мора да имаш капа за пливање бидејќи без тоа не пуштаат а и мислам дека можеш да си платиш таму и да ти дадат капа доколку немаш ти
Без гајле. Ние отидовме на одмор од 17ти до 24ти јуни а на сестра ми пасошот и важеше до 26ти јуни и не ни правеа никакви проблеми
Кажете која страна ја употребѕвате за да ставате песни на телефон. Јас ја користев Listentoyoutube.com ама ме зеза нешто. Итно ми е
Па било која песна што ја имаш во компјутер со кабел од телефонот се става.Значи треба да имаш кабел за да ги поврзеш компјутерот и телефонот.Ако ја немаш песната во компјутер можеш,од јутуб можеш да ја конвертираш преку http://www.flv2mp3.com/ .Таму мислам ќе се снајдеш,ако треба нешто прашај
Кога земаш кредит од банка, ако грејс период е на пример една година, значи за таа една година на отплаќање на кредитот не плаќаш камата, а после таа една година плаќаш
Дечки, моментално сум надвор од мк и ве молам да ми кажете страница за гледање пр на тв сител канал 5 ама online ве молам итно ми е..