@dm1991 ние купуваме од Вршник на пазарот во Ѓорче превкусни се. @simona_baby јас во Карпош 4 имам видено само и до Унгарска Амбасада
Dali ja znae nekoj postapkata za menuvanje na sifra doma na Internetot. Koga ni go mesta internetot doma im kazavme koja sifra sakame ali eve so godini decava samo davat sifrata na nekoj i poslab e internetot . Koja e postapkata za da ne gi vikame niv da ni ja menuvat zosto se naplakalo. Temava ako ne e za tuka slobodno premestete ja. Se izvinuvam na fontot na tabletov nemam drug font.
Да не знае некој колку се единечните свеќички за торта во ДМ?Значи не бројките него повеќе свеќички што се во едно паковање?
Исто е, само зависи од брендот колку вода, колку бадем и кокос има во него. Мене ме интересира дали во Биокулт има органска верзија на млекава?
Alpro, сите што сум ги пробал се вкусни. Еднаш земав од DM едно, од ориз со масло од чиа семе, на друга фирма беше и имаше чуден вкус. Иначе ако сакаш можеш да си направиш и домашно од индиски ореви. Тоа млеко има ист мирис и најсличен вкус на кравјото млеко по мене. Ако имаш блендер, ги оставаш преку ноќ 100 грама индиски ореви во вода и утрото ги блендираш со други 800 милилитри вода. Засладуваш по желба. Постои и готово на Alpro, ама не сум забележал кај нас.