А тие млека во прав ги имаш пробано? Истиот ефект се добива кога ќе се растворат? Јас не пијам кравјо млеко ама пак нескафе сакам со млеко, затоа барам замена. И уште едно прашање: колку време трае млекото во фрижидер по отворање?
Ги немам пробано, а баш пред некое време видов од Виталиа. Иначе траат 5 дена, а домашното од индиски ореви само 2. Јас пиев по две нескафиња на ден и секогаш ми остануваше малку што ќе се расипе.
И јас видов од Виталиа. Може во прав тоа повеќе трае ама вкусот не знам каков ќе е, штом го мешаш со вода. Фала ти, ќе пробам од Alpro
Јас порано го купував на виталија од ориз во прав баш за нескафе. Но ставав лажичка две во топлата вода за кафе така го правев. Растворено во чаша 200мл па да пиеш како млеко мене не ми беше убаво. Мислам имаше и со мирисна нота на ванила.
Во кои маркети во Скопје можам да најдам мали торти? Сум гледала некаде така спакувани, ама не знам каде, и дали се убави
Во Веро Џамбо има на Специјал (5-6 парчиња 150 денари) и на Зафир малку поголеми мислам дека беа околу 350.Јас имам земано од тие на Специјал не се лоши,кај Зафир немаш утка сигурно
Кај полициска станица Беко во редот на Дм, т.е до ДМ. Зависи коитие за облека до 17 најкасно,ДМ,Космо и маркетите до 21/22.