Во врска со Iknow, годинава се запишав на друг факс, и нели се прави профил на iknow пак, е сега јас направив со мојот мејл арно ама стариот профил од минатиот факс сеуште ми постои (и тој ми е на истиот мејл, мислев дека автоматски кога се отпишав и профилот се брише). Сега значи немам воопшто профил од новиот факс а вејќе треба да пријавувам предмети, пишав пријава на iknow сеуште никој не ми враќа. Што да правам?
Луѓе, како ги перете ќебињата што не ви ги собира во машина? Големи ми се за спална.. Има ли негде низ Скопје перална кај што ќе можам да ги однесам и да ми ги исперат или друго некое чаре?
На Бит Пазар има ваков сличен модел филџани за исти не сум сигурна дали видов,можеби имаат и во Дивајн Чаме во Центар.
Според ектс (ако така се пишува) колку се плаќа предмет запишан по 3 ти пат од 7 кредити во приватна квота, да не знае некој од Вас ?
Дечки има некој во банка што работи? Во сабота (вчера) требаше да ми префрлат пари на сметка. Но, пошто сабота, а 12 часот беше, банките работат до 13, париве денес гледам не стигнале. Од таму од кај што ги чекам тврдат дека се пратени. Сега ми е да не не се процесирала транскацијата, дали е до банката? Или ме лажат дека пуштиле?
Само професионален апарат,што ги има по кафичите,пошто сакаш да прима секакво кафе,и да прави пена.Иначе имап од или кафемат(али прима само или патрони)исто и се прави и на него пена.Најубаво иди во 7грама имаат кафемати и ке ти понудат нешто интересно.
НБРМ не работи во сабота со тоа автоматски не постои клиринг помеѓу банки. Парите би ги добила во сабота само доколку и ти и лицето коешто ги праќа парите имате сметка во иста банка.
мозе да оди да ги пусти дирекно на твоја сметка така е можно ама ако ги пустам од друга банка нема шанси во сабота е исто можно од иста банка да ти ги пушти и да ги добиеш
Од Полициска станица ќе одиш према Атлантик само право ќе поминеш женски пазар од левата страна ќе видиш дуќанчиња има тука 2-3 што продаваат такви филџани,ти влези према дуќанчињата што се дека тука има и улични тезги .Се надевам дека добро ти објаснив