Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Општи прашања

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 10 декември 2011.

1. Teresa94

Teresa94 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2011
    Пораки:
    326
    Допаѓања:
    108
    Се закажува кај клиника за радиологија или ренгент така беше мислам ја пред 2 години кога закажував закажав на лето а дури во Октомври ми беше снимањето а сега во Јули закажав па на 27 Јули ќе одам.

2. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Дали на цеде за филмови можам да изрежам музика? Или ќе го зезнам цедето за џабе?

3. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.016
    Допаѓања:
    81.358
    Мислиш на ДВД це-де? :?:
    Јас мислам дека може, ќе си селектираш таму на програмата што точно ќе содржи ЦД-то и ќе функционира.

Да напоменам дека имам една постара верзија на Неро, па кај мене така оди процесот. :)

На Tenkai му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Salome

Salome Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    1.243
    Допаѓања:
    10.406

Вакво нешто нам ни стигна пред околу четири години.Нешто како од три дестинации да ти се падне една.
    На нас ни се падна Тенерифе.Другите две опции беа Златибор и не се сеќавам другата каде беше.
    Значи смештајот ни беше платен ,а се другото на наша сметка.Сепак не отидовме, а и кој со здрав разум би отишол?Не знаеш каде ќе те сместат а патот до таму со авион е 2000 евра.Плус храна и разни тракатанци шо ти требат за на одмор.Меѓу другото не отидовме затоа што патувањето беше за двајца, а ние сме тројца(јас, мама и тато ) :D

Иначе сакав да прашам ако имаш плускавица на малиот прст на ногата од тесни чевли, ама повеќе време, на мене ми трае скоро еден месец, а чевлите веќе не ги носам, со што да го мачкам за да спласне? :^)

На antonina му/ѝ се допаѓа ова.
  5. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Mене на мобилен ми стигна порака дека сум среќен добитник, ихаааа ептен среќлија сум пошто само сместувањето демек било бесплатно, и истото е дека над 27 години можат да го искористат ваучерот, а дестинациите беа 3, меѓу кои 3латибор, Грција и Шпанија. Oбични глупости. :)

На antonina му/ѝ се допаѓа ова.
  6. zarah

zarah Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2012
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    1.557
    На ЦД за филм можеш да ставаш аудио-фајлови, ама обратно не. :)

7. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.091
    Мажи од кај да си купам шампон за автомобил? И која е најпогодна замена за истот ако не најдам?Kолку чини од прилика? Има ли некој кој посебно го препорачувате и кој е ефектот од самиот производ.. и дава некој сјај на бојата или ?! Сакам да си го изненадам саканиот и воедно да му заштедам од парите што ги троши по перални :D

8. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485
    http://sonax.com.mk/sonax/index.php

Во сите големи маркети мора да има од ова марка ,евентуално продавница за автокозметика .

Позитивно запрепастен од постов на 1 девојка :clap:

На XstrongerX му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Artemission

Artemission Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    15.672
    Искрено ќе ти кажам нешто неповрзано со прашањето за шампонот. Изненадувањето може да биде тотално промашување, особено ако саканиот не е љубител на самостојно лицкање на автомобилот. Тоа ти е исто како на домакинка да и земеш прашок за рачно перење, а веќе има машина за алишта.

10. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571

Види тука - жуљеви.

11. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485

Можеби не е целта само автомобилот :D .Малце sexy заведуванје во бикини покрај мокриот автомобил :tmi: :rofl:

На XstrongerX му/ѝ се допаѓа ова.
  12. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.091
    Ете ме објасна дечкото :) Инаку нема ништо против, еднаш "аматерски" му ги избришав прозорците ( или како се викаат на кола кога се :?: )па ги бендиса и среќен беше ...ептен :D

13. trendafil1

trendafil1 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 септември 2011
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    20
    Не сум сигурна дали може зачленување во матица и ако може колку пари е?

14. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Битолчанки имате вода? ВАму Нова Битола нема ;( :swear: Да знам дали е од то шо работат со патот горе или од шо нема притисок...

15. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Ако мислиш на тоа да те запишат во компјутер и да ти дадат картичка со 10% попуст, може и бесплатно е, кога ќе купуваш книга побарај на каса да ти дадат картичка. Кога ќе те внесат во компјутер можеш и без картичка да купуваш, само ќе им кажеш име и презиме и ќе те најдат, а во зависност од вкупната сумата што си ја потрошил , се зголемува и попустот што го добиваш, познавам луѓе што имаат 25-30% попуст, ама имаат купено навистина мнооооооогу книги.

16. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Каде може да се стават нитни или алки или како и да ги викате , на платно на церада .....на некој тврд матријал небитно ....има на битзар ама само се продаваат не ставаат .Вака изгледаат за тој што не знае

Прикачени фајлови:

• cerada.jpg
      cerada.jpg
      Големина на фајлот:
      18,7 KB
      Прегледи:
      210
  17. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Дивајн кај нас има вода, нема ништо проблем :)

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Дечки морам под итно да префрлам некои слики од моб во комп. а немам кабелче :doh: знаете некако друг начин, ми рекоа дека може да се симне блутот, да се инсталира во комп. ама незнам дали е точно, ај некој ако знае пишете ми оти стварно ми е итно

19. apple12

apple12 Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.032
    Допаѓања:
    3.304
    Ми стигна порака од МВР дека утре можам да си го земам пасошот од 8 и 30 до 19 и 30 часот. Сакам да прашам дали мора утре, или може некој друг ден?

20. Artemission

Artemission Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    15.672
    Се продава bluetooth стикче и тоа се инсталира на компјутерот и преку него ќе ги префрлиш сликите (ова ако станува збор за PC). Ако имаш лаптоп со вграден bluetooth тогаш можеш и без тоа.

На Elenuskaa му/ѝ се допаѓа ова.