1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Општи прашања

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 10 декември 2011.

1. Teresa94

Teresa94 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2011
    Пораки:
    326
    Допаѓања:
    108
    Се закажува кај клиника за радиологија или ренгент така беше мислам ја пред 2 години кога закажував закажав на лето а дури во Октомври ми беше снимањето а сега во Јули закажав па на 27 Јули ќе одам.

2. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Дали на цеде за филмови можам да изрежам музика? Или ќе го зезнам цедето за џабе?

3. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.112
    Допаѓања:
    81.601
    Мислиш на ДВД це-де? :?:
    Јас мислам дека може, ќе си селектираш таму на програмата што точно ќе содржи ЦД-то и ќе функционира.

Да напоменам дека имам една постара верзија на Неро, па кај мене така оди процесот. :)

На Tenkai му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Salome

Salome Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    1.245
    Допаѓања:
    10.422

Вакво нешто нам ни стигна пред околу четири години.Нешто како од три дестинации да ти се падне една.
    На нас ни се падна Тенерифе.Другите две опции беа Златибор и не се сеќавам другата каде беше.
    Значи смештајот ни беше платен ,а се другото на наша сметка.Сепак не отидовме, а и кој со здрав разум би отишол?Не знаеш каде ќе те сместат а патот до таму со авион е 2000 евра.Плус храна и разни тракатанци шо ти требат за на одмор.Меѓу другото не отидовме затоа што патувањето беше за двајца, а ние сме тројца(јас, мама и тато ) :D

Иначе сакав да прашам ако имаш плускавица на малиот прст на ногата од тесни чевли, ама повеќе време, на мене ми трае скоро еден месец, а чевлите веќе не ги носам, со што да го мачкам за да спласне? :^)

На antonina му/ѝ се допаѓа ова.
  5. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Mене на мобилен ми стигна порака дека сум среќен добитник, ихаааа ептен среќлија сум пошто само сместувањето демек било бесплатно, и истото е дека над 27 години можат да го искористат ваучерот, а дестинациите беа 3, меѓу кои 3латибор, Грција и Шпанија. Oбични глупости. :)

На antonina му/ѝ се допаѓа ова.
  6. zarah

zarah Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2012
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    1.557
    На ЦД за филм можеш да ставаш аудио-фајлови, ама обратно не. :)

7. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.092
    Мажи од кај да си купам шампон за автомобил? И која е најпогодна замена за истот ако не најдам?Kолку чини од прилика? Има ли некој кој посебно го препорачувате и кој е ефектот од самиот производ.. и дава некој сјај на бојата или ?! Сакам да си го изненадам саканиот и воедно да му заштедам од парите што ги троши по перални :D

8. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485
    http://sonax.com.mk/sonax/index.php

Во сите големи маркети мора да има од ова марка ,евентуално продавница за автокозметика .

Позитивно запрепастен од постов на 1 девојка :clap:

На XstrongerX му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Artemission

Artemission Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    15.673
    Искрено ќе ти кажам нешто неповрзано со прашањето за шампонот. Изненадувањето може да биде тотално промашување, особено ако саканиот не е љубител на самостојно лицкање на автомобилот. Тоа ти е исто како на домакинка да и земеш прашок за рачно перење, а веќе има машина за алишта.

10. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571

Види тука - жуљеви.

11. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485

Можеби не е целта само автомобилот :D .Малце sexy заведуванје во бикини покрај мокриот автомобил :tmi: :rofl:

На XstrongerX му/ѝ се допаѓа ова.
  12. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.092
    Ете ме објасна дечкото :) Инаку нема ништо против, еднаш "аматерски" му ги избришав прозорците ( или како се викаат на кола кога се :?: )па ги бендиса и среќен беше ...ептен :D

13. trendafil1

trendafil1 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 септември 2011
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    20
    Не сум сигурна дали може зачленување во матица и ако може колку пари е?

14. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Битолчанки имате вода? ВАму Нова Битола нема ;( :swear: Да знам дали е од то шо работат со патот горе или од шо нема притисок...

15. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    Ако мислиш на тоа да те запишат во компјутер и да ти дадат картичка со 10% попуст, може и бесплатно е, кога ќе купуваш книга побарај на каса да ти дадат картичка. Кога ќе те внесат во компјутер можеш и без картичка да купуваш, само ќе им кажеш име и презиме и ќе те најдат, а во зависност од вкупната сумата што си ја потрошил , се зголемува и попустот што го добиваш, познавам луѓе што имаат 25-30% попуст, ама имаат купено навистина мнооооооогу книги.

16. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.857
    Каде може да се стават нитни или алки или како и да ги викате , на платно на церада .....на некој тврд матријал небитно ....има на битзар ама само се продаваат не ставаат .Вака изгледаат за тој што не знае

Прикачени фајлови:

• cerada.jpg
      cerada.jpg
      Големина на фајлот:
      18,7 KB
      Прегледи:
      210
  17. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.238
    Дивајн кај нас има вода, нема ништо проблем :)

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Дечки морам под итно да префрлам некои слики од моб во комп. а немам кабелче :doh: знаете некако друг начин, ми рекоа дека може да се симне блутот, да се инсталира во комп. ама незнам дали е точно, ај некој ако знае пишете ми оти стварно ми е итно

19. apple12

apple12 Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.036
    Допаѓања:
    3.308
    Ми стигна порака од МВР дека утре можам да си го земам пасошот од 8 и 30 до 19 и 30 часот. Сакам да прашам дали мора утре, или може некој друг ден?

20. Artemission

Artemission Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    15.673
    Се продава bluetooth стикче и тоа се инсталира на компјутерот и преку него ќе ги префрлиш сликите (ова ако станува збор за PC). Ако имаш лаптоп со вграден bluetooth тогаш можеш и без тоа.

На Elenuskaa му/ѝ се допаѓа ова.