Како се вика тоа во веро џамбо одма помеѓу скалите за надоле и нагоре балони кај што има и украсување ? Одма до ласој што е.
Можда има негде во Кина, Индија и во некои затуцани таму кај што се врши експлоатација на човечката сила..
Видов утре ќе имало нешто изложба на олд тајмери во Скопје па рели. Знае ли некој каде точно ќе бидат изложени?
Кога одиш од Влада према школка, на семафорите кај што се врти десно за пицеријата костарика, ти ќе свртиш лево. Па првата десно. На некои си 200 метри надолу треба да е изложбата. Според тоа што ми го кажуваа деновиве.. а таму е и општина центар Пиши на гугл мапс општина центар и ќе ти излезе.. Изложбата ќе биде на улица Михаил цоков Пиши ја на мапс мислам ја има улицава.
И јас да се вмешам... пред ВанГог, близу Наџак, малку после Џубокс, кај "Јас и Ти", позади Ганза, карши Идадија .. (ако си кафански човек, ќе ти текне бар на некое oд местава )
И јас мислев ВанГог да го спомнам ама мислам Феминка е помала па си преќутев и школка си реков поадекватно е да ја спомнам