Девојки каде можам да најдам од оние чизмичкине меки што се внатре со волна што се.Не знам како да ги објаснам како папучки се такви за суво време и по која цена дали знаете секако ако ме разбравте за кои би зборувам.
Zosto se banira nekoj ako se reklamira na forum? Dali ako sum banirana mozam da go posetuvam forumot?
Кај Универзална.Треба да се симнеш кај Градежен, ќе преминеш улица од страната на Универзална и ќе ја поминеш Универзална и ќе влезеш во уличката кај Браво’с Имаш на Гугл мапс А за фризерка во Влае имаш неколку студија таму има едно Пин Ап се вика супер е фризерката.Моја другарка оди таму на шишање чупање ова она и супер ја прави.
Имав флека на бели фармерки и ја намокрив со сапун и вода и сега е жута Како да ја извадам шо побрзо?Имам жуто кругче вероватно од сапунот. Каков малер човече
Стави сјај, сол протриј и стави во машина да се пере. Убедливо најубаво флеки ми вади оваа комбинација.
Имаше едно студио во Лептокарија, ама не ми текнува како се викаше. Мислам дека беше во редот на цвеќарите, Сара фешн кај што е, сепак не сум сигурна, одамна сум поминувала од таму.
Сум слушнала со сода бикербона дека се избелуваат флеки,не сум пробала јас побарај нешто на интернет за ова со содава.
399 денари е и може да се купи во сите салони на Телеком, а има и во некои маркети. На неа имаш 200 денари кредит мислам.