Можеш и само да си купиш стик, за да внесеш слики во компјутерот, не мора да симнуваш некаков програм за тоа од нет.Само стикот го поврзуваш со компјутерот и одиш на computer, кога ќе кликнеш на тоа, го покажува стикот и кликнуваш на него и ќе ти ги отвори сликите, па можеш да си ги преместиш било каде во компјутерот.Значи можеш и на тој начин
Ја само ќе ставам линк од темата со прашањето за побрзо да видите и да ми одговори тој што знае. literatura-i-umetnost/preporacajte-kniga-t1081/670.html#p1208151
Знае ли некој како се викаат типкава и овој црнецов што настапуваа со Кирил Џајковски? Спојлер http://www.youtube.com/watch?v=EJhfKXuYaCo&feature=player_embedded
Женскава беше феноменална на настапот на Пиво фест, иначе се вика Tk wonder , за црнецот незнам . Спојлер http://www.youtube.com/watch?v=iTY-fyxJzMk&feature=relmfu
Знам дека може и само со стикче ама моментално немам е**н денар а хитно ми треба ова, мене ми кажаа дека може и без стикче имало некоа програма, се симнувала, инсталирала и си префрлуваш после слики, песни
Леле, како шелтер за животни сум во последно време. Нашла сестра ми уште едно кученце на улица, ама ептен е бебе ова, се отепа од цивкање. Му дадовме млеко малку, ама цивка и се превртува цело време, не може ни да оди. Ние не можеме да го чуваме, нема место повеќе... Има ли некоја страна на фејсбук за животни, таму каде што ставаат слики, ќе го однесеме, ќе го подариме на некој, вака греотка е на улица, ќе умре. Или еве, и овде ќе ставам слика, ако го сака некој, нека ме контактира, ќе се договориме и ќе му го однесам. Иначе можно е да не е џукелче, зш има виткано крзненце. Како и да е, еве го... И не ме бришете, не можам да објавам на фб затоа што сестра ми ќе види и ќе се испорасплаче. Ако треба префрлајте ме.
Пишав и во темата концерти ама никој не ми одговори а итно ми е,ве молам не го бришете додека некој не ми одговори Концертот на здравко ч. во охрид на 1ви август...е сега прочитав дека тие што се на терен не се гледало ништо бината ни ништо од фан питот кои се 1 200 ден карта. Муабетот ми е да не купувам за џабе карти за терен ако не се гледало ништо... ако некој знае или до сега бил на концерт на билјанини извори стадионот би била благодарна ако ми одговори што побрзо !
^ Ќе трзаш со четка и сапун, ако сакаш можеш и со сјај за садови и малку прашак, течен сапун, жица за садови.... и мене не ми се смеј сериозна сум. Ќе се направиш црвена, знам, ама ќе си ставиш бекутанче крема. Друго не знам
Девојки ја има ли некој онаа ташната од летната специјална понуда на Орифлејм Опис:Бела односно позадината и е бела а на неа има шерени штиклички ,чантичи такви работи.Има и долга кремова рачка а и кратката рачка и е кремова.Е сакав да прашам како сте задоволни (оние кои ја имаат)бидејќи мене многу ми се допадна па незнам дали да ја нарачам ?
Навистина ли кога си запишан како вонреден студент се плаќа повеќе? И дали може да сум вработена а со тоа и осигурана и да бидам запишана како редовен студент Ама да сум осигурана на 4 саати само.. така можело ми кажаа