Пример денес се јавуваш во мвр и закажуваш сликање, ти закажуваат за 2-3 недели термин. После сликањето чекаш 10 работни дена и си ја подигаш.
Во кривичен суд така? Зошто во Ск има повеќе судови.... Дали се чека повеќе денови, дали се плаќа, дали се поднесува лично..? Ако си запознаена, те молам објасни ми поубаво.
Па тоа зависи треба прво тестови да полагаш, ако не положиш пак треба да закажеш, па полигон па градска.. Нема одредено точно време.. Ако ти го разбрав прашањето.
Mene brzo mi gi zakazaa koga bev za testovi cekav edna nedela pa otkako poloziv utre denta zakazav poligon i pak za edna nedela mi zakazaa ama za gradska si cekam malce podolgo zosto nemalo termini sega za sega
Женски еден период шеташе реклама на инстаграм за ќебиња, како од вуница мекани на изглед. Која е страницата доколку знаете на што мислам?
https://www.akademik.mk/servisni-in...a-vrshene-na-profesija-dejnost-ili-dolzhnost/ образецот, уплатница и фотокопија од лк и зависи претежно еден ден се чека, сега не знам за Ск можда е подолго. Изгуглајте понекогаш вакви работи, не боли.
За Скопје незнам да ти кажам ама највероватно таму. Обично го даваат веднаш освен ако нема гужва па да чекаш за нареден ден. Се поднесува молба и уплатница од мислам 320 денари. Се поднесува лично.