Комерцијална, што е во близина на Евростандард банка. А и други нејзини филијали од 7 и 30 работатат. http://www.kb.com.mk/Default.aspx?sel=1410&lang=1&uc=40&par=3
Би ми правеле ли проблем на факултет ако треба да се плати до утре, да платам само, а наредниот ден да ги дадам уплатниците и др работи? Нема да стигнам утре имам предавања а банка далеку...прават ли проб за еден ден да не плаќам казна? Некој дали знае?
Не знаев каде да го поставам прашањето. Облеката што ја има на турската страна на Waikiki, за колку време ќе ја донесат кај нас? Многу работи што ги има, не ги видов тука
Јас обично кога ќе бендисам нешто, правам принтскрин на производот со шифрата и ги замолувам девојките да ми проверат дали воопшто го има донесено производот. Некои работи ги има во исто време и овде, а некои воопшто не ги носат. Инаку во принцип во исто време ги има и тука и таму новите колекции, само што кај нас не ги носат сите производи. Spoiler: пример
Ова е смешно прашање,ама дали има зграда во Ск каде што има кров(roof) како во филмовите,каде се гледа цел град или нешто слично?
Зависи какви облини Многу е важно да се гледаат ознаките на моделот. На пример, на широки колкови најубаво стојат фармерки со mid waist и straight cut, на голем стомак high waist и straight или boot cut, а low waist и skinny jeans убаво стојат само на баш слаби девојки. Најдобар избор има во Ваикики.
Хахах широки колкови поконкретно. Фала на одговорот Баш е корисен. Во Ваикики фармерките не ми се свиѓаат, или се куси или премногу широки кај бутовите ... барем кај мене.
Во Шутка,на влезот на тезгите вртиш лево првиот ред и мсм 3та тезга беше жена и продава само женски фармерки. Нема утка од прва ќе ти ги погоди и со бројче и модел,а и не се скапи од 700 до 1100