Дали некој беше во Literatura.mk на плоштад? Читав дека има попусти на книги. Ме интересира како се движат цените.
Женски, пансион Бианко, Хотел Ања што се наоѓа на кеј и апартмани Ања на ул Македонија се сите три поврзани ? Се јавив во пансион Бианко се е зафатено и ми понудија за Хотел Ања. Е сега ме буни букинг пошо пишува дека Хотел Ања се наоѓа на ул. Македонија а на тел ми кажаа дека се наоѓа на кеј...
Ист газда е. Бианко, Ања на кеј и собите на улица Македонија..има и кај Горки Ања на кеј според мене најОК им се собите.. Има и други (друг газда) Calla Bella Residence и тие се ОК за парите и локацијата.. Ни тие ни тие не се баш класички апартмани.
https://www.booking.com/hotel/mk/astera-apartments.en-gb.html?aid=311984;label=astera-apartments-SW6RqR1fvK7m7qo49IC_KQSM220859007003l:ta12:ac:ap1t2:neg:fi:tiaud-146342138710:kwd-440115732211:lp2807:liemm;sid=fc894f09344c7935c8a38caafbafaad0;cdist=1.4 km;dest_id=-95841;dest_type=city;dist=0;hapos=1;m_occ=2;room1=A,A;sb_price_type=total;srpvid=db902708c88d005a;type=total;ucfs=1& Овде имам одлично искуство ако ти треба сместување, астера
За четири ноќи ни треба но мора да има паркинг. Во Бианко знам дека има приватен затворен паркинг а кај другиве како е знаеш ??
Здраво пред месец ипол прашував за покривање на патничко осигурување На 3-4 септември пријавив штета со фискални сметки и сите потребни документи ги прашав кога ќе заврши постапката и за колку време ке ми бидат вратени парите ми рекоа месец дена еве од тогаш е поминато многу време веќе ќе поминат и два месеци . Што да направам да им ѕвонам?
Тутунска мислам дека до 13 чаост работи али сите експозитури различно работат некои сабота не се отворени најубаво да си отвориш на нивните страни таму ти пишува до колку работат,локација и кои се отворени Мислам дека сите банки работат сабота
@Bubce38 уље на база на минц. Миже да се пие, да се инхалира и да се масира на кожата. За внатрешна употреба кај лица над 12 години, за надворешна кај лица над 4 години. За желудник(претпоставувам тука се мисли внатрешна употреба), респирторни проблеми(претпоставувам инхлирање) и мускулни/нерви(мислам дека не се мисли на живците) болки(претпоствувам масирање/упивање во кожата)