Јапонскo ујле(масло) на база на мента за пиење, масирање(триење) на кожата и инхалирање. Наменето е за проблеми во желудник и црева, проблеми со дишните патишта , болка во мускулите.Содрже масло од мента. Нема неведено доза само возраст за деца кога е дозволено.
Дани ме превари јас сега го најдов .Можеш неограничено да го користиш така пишува. 3-4 капки во топла вода за инхалација исто можеш да пробаш. Нема на што.Ако е нешто едноставно за превод тука сум Побрзо оправување Бубче
Дали некој има принтано(печатено) книга во некоја фотокопирница? Симнав книга од нет,беше во пдф формат,ја сменав во ворд,отидов во повеќе фотокопирници за да ми ја испринтаат но сите ми велеа дека не може дека му покажува ерор(видов со свои очи не можеше).Ме интересира зошто не можи?Дали некој има искуство со принтање на книги вака од интернет кои сте ги форматирале сами?
A зошто ја форматираш? ПДФ може да се печати директно. Пробај така. Евентуално, може да ставиле некое нагодување "read only", за заштита од копирање ради авторски права.
Ajде, можеби ќе имам среќа овде... Изгубен е Барни, 1.5 годишен мачор во Маџари/Хиподром. Мирен е, со многу меко крзно, чуван внатре но и надвор (куќа со двор). Ве молам пишете ми во инбокс ако имате некои информации.
Имаш во Сити мол најгоре. Друго прашање: Има ли искуство некој со крвна анализа за толеранција на храна што ја прават во ПЗУ Павлина?
Викаат дека Павлина на некои неточни резултати им дале меѓу кои и една моја познаничка.. Јас би избрала други..
Препорака за училиште за странски јазици, поточно за англиски во близина на Центар, почеток на Кисела Вода?