Итно е,битно е! Ќе замолам некоја феминка што студира на бизнис логистика во Штип, втора година по можност, да ми пише лична порака! Частам пиво!
да секаде е скоро поскапо освен на Штул е за некои 300 евра поевтино. Инаку на државниве, за вработените мислам нема државна квота, самоприватна 400евра или 600 не ме фаќај за збор.
400 е. колку што имам видено. За државните зборам. Освен на Туризам и бизнис логистика каде е 100 е. државна а 200е. приватна и за вонредни. За други не знам.
со бебешко масло или пак со сапун стави на местото и греби го со нешто или пак стави бекутанче и со нокти греби или со нешто друго греби
Iselenishtvo Iskreno me interesira dali nekoj znae kako ide procedurata za iselenichka viza za Kanada. Dali sea u momentov ima ambasada kaj nas ili nema ? ?? Fala
Iselenishtvo На нивната официјална страна за иселенички визи ги има сите податоци http://www.cic.gc.ca/ Канадска амбасада кај нас нема, се аплицира во Виена.
Спојлер Незнаев каде да го поставам прашањето, па решив тука, само ве молам не ме бришете, итно ми е многу Брат ми се опијанил (незнам колку испил, ми рече дека коњак пиел) и кога стигна дома се' исповраќа, и одма заспа.Му дадов малку јогурт, само пола чашка испи,и пак заспа. Незнам што да му правам, ќе му помине ли до сабајле или да превземам нешто, дајте кажете некој совет?? Патем пие амино киселини и рече дека сабајле пиел само, а во текот на денот не. Јас колку што знам тие апчиња не треба да се мешаат со алкохол, па затоа ме фати страв????
Па нема врска тоа што пиел амино киселини, не е ништо страшно не се секирај. Штом заспал, остави го нека спие, добро е тоа. Сабајле ке биде како нов, може само малку глава да го боли. За апчињата ич да не се плашиш, ти кажувам од искуство не би требало да има проблеми.
Колку сум значи Не умеам да поставам видео,ги следев инструкциите на Билката ама ништо.Ќе биде ли некоја љубезна да ме оправи по лп.Да не се полни темава.
Сакам да прашам дали некој веќе има аплицирано за електронска здравствена книшка?Што е потребно за аплицирање?И моите се со фирми под стечај, ние не сме здравствено осигурани додека не се реши тоа, може некој да ми каже што во случај на ова? Аман од овие глупости, според мене тотално непотребно е, ама ајде.
Девојки да не случајно некоја од вас има PayPal account? Како што јас знам неможе за Мк ама ми спомнаа дека можело некако да се отвори па да се распрашам јас некоја да не случајно има ?
Девојки каде има ташнар во Скопје? Имам една кожна ама е исфлекана малце на ќошот, преубава е и не ми се фрла, па ако може да ме упати некој некаде на фарбање. Благодарам однапред
Attention, attention! Се работи за Милка Прашање за феминките од Скопје: Карпош започнува од Рузвелтова или Ленинова??
Девојки дали знаете каде можам да направам тракер (или како и да се вика она што го имате повеќето, што брои денови за вежбање/диети), ама да може да одбројува пример Х дена од денеска? Барав но не можев да најдам такво, најчесто беа со месеци, недели и денови. Мене само со денови ми треба. Ако знае некоја девојка нека пише. Благодарам однапред.
девојки дали има некој полагано правосуден испит?ќе ве молам ако има време некој да ми пиши лп доколку има повеќе информации или полагал