Сакам да купам телефон од Нептун.Со haPPy картичката е доста поефтин.Другарка моја ја има картичката и ми ја даде.Прашањето ми е дали може со нејзината картичка или мора лично моја да извадам? Другарката бидејќи е пред породување не би сакала да ја малтретирам а мене ми е да не ми побараат нејзина лична карта.И дали на пример ако телефонот е 20 илјади, ќе треба да платам 20 илјади и 300(за картичката) или само 20? Искрено разочарана сум од односот на некој вработени таму, еднаш така случајно влегов и прашав вработен буквално ништо не го разбрав. И што мислите за тел.од нептун? Поздрав.
Би требало да можеш, но и таму пред да го купиш производот ти ја вадат. Ќе си имаш своја и бодовите ќе бидат на твојата картичка, а вака ќе одат на картичката кај другарката.
Девојки, од внуките облеката која веќе им е мала ја исправ и средив. Сакам да прашам каде може да ја донирам? Носена е, но не е скинато ништо и се е чисто и испеглано?
Не разбирам за какво префрлање зборуваш. Можеш да ги поврзиш. На yahoo settings-->accounts-->add another mailbox и го додаваш.
Здраво. Ја има некој нарачувано кремава од сајтов?... http://m.mk.thehondrocream.com/?TID=5BDB56AA7EED7B3F94000541&c=ru Станува збор за кремава...
Јас до сега 3 пати имам пазарувано со картичката на мајка му на дечко ми, ниту еднаш не ми побарале лична карта.