Кај некој шо има такво кликни, па треба да си дизајнираш за шо сакаш, да го верифицираш на мејл и на крајот да го копираш линкот за да ти биди овде на профилот
^ Пробував така, ама не можам да најдам конкретен бројач каков што ми треба. Пример, од 5.5.2012 да одбројува 267 денови. Фала во секој случај.
Девојки да не знаете каде можам да најдам вакво фигаро малку подебело , не како оние обичните? Знам дека има во овие големиве продавници ама по 2500 се а сега моментално неможам да дадам толку ми треба некое поевтино, случајно некоја од вас да не знае? И незнам дали да барам по пазариве што се тезгиве дали се продаваат воопшто таму
И сакам уште нешто да прашам Дали некој може да ми помогне да воведам фејсук коментари на блогот , ако има некој што се разбира и не би му било тешко да ми помогне би била многу благодарна и ќе му се одолжам
Можеш и после тоа а и пред тоа, ако е готов. Мене за л.к ми пратија смс една недела откако ја зедов За пасош отидов без смс ми рекоа не била готова, и одма утредента ми стигнува смс (сум ги потсетила дека ме заборавиле )
Пред некое време отворија нова продавница на Miss Spice, како таа во трговски и Веро Центар. Бижутерија е, ама има и купачи и облека.
Јас мислам обратно. Тој што повеќе те сака, нормално дека бил и повеќе повреден, па затоа потешко му е да прости.
Премногу. Затоа што тоа што си му го згрешил многу го здоболело, па не може да ти прости. Ако те сака премалку, сеедно ќе му било.
Bидиш, еден од одговорите има две страни. Aко те сака премногу, може и низ многу работи да помине затоа што искрено те сака (зависи за која работа станува збор); ако нешто не може да ти прости - веројатно тоа е поголема работа која стварно го повредила. 3а оној што премалку сака, сеедно му е што ќе направиш, и онака не е со срце влезен во таа `врска` (ставам во наводници затоа што не знам дали е љубовна врската, семејна или поинаква).
Работното време на трговскиот центар е од 8 часот до полноќ, а во викендите до еден по полноќ. Маркетот и бутиците работат до 22 часот. Спојлер http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=0F33FB8C8C33034EBA73759E89F0AC48 Се надевам дека е точна информацијава
^ Џамбо работи до 22 часот како што знам,освен ако не го смениле работното време сега за летово до покасно. Одамна не сум била таму. Се друго се со Џамбо (доколку не смениле) затвара во 22 часот. А кафичите и рестораните работат до 12,1 по полноќ тоа сигурно.
Дома имам вакви парички, па ме интересира дали уште важат и отприлика колкава вредност имаат. Ако знае некоја нека каже. Благодарам.
јас дома имам како на последната слика тие двете и тие се сребрени и не важат а тоа колкава вредност имаат незнам.
Дали утре работат поштите? По итна постапка да се пуштат пари на трансакциона (не преку банка ) по пошта може? Се доплаќа нешто или ?По колку време ќе стасаат ?