@Yeeah можеш да ја користиш без проблем. Ама ако веќе даваш толку пари за мобилен, дај уште 300 за картичка и собирај ги поените. Не ми текнува за која сума се добиваше ваучер со одредена сума која можеш да ја искористиш за купување на нешто во Нептун. До сега за ниту една картичка од маркет ми немаат побарано лична карта а сум користела многу такви картички за попусти кои не се на мое име.
На 30 000 даваат ваучер 900 денари како што знам јас. После тие 900 си ги користиш да си купиш нешто друго
Знам дека беше нешто така, ама не бев сигурна за сумите. Лична карта за гаранција да, ама не и за картичката.
Дали некој може од SD картичка за мобилен да ги врати на нркаков начин сликите? Бар последните 50 Ми пројави на екран дека оштетена SD картичка и си плачам и пишувам а имав баш од денес и пред некој ден слики мноооогу драги од детето Ај ве молам пишете ваше искуство или каде да ја однесам.
Може не ми е за тука прашањево ако треба нека се премести во содветната тема,бидејки неможам да ја најдам. Некој искуство за работа во Бутик глам во тц зебра и со кристал бела за накит
Ракометот се емитува на канал Арена 4, што значи само претплатниците на Телеком се привилегирани да го гледаат Ако те интересира, Вардар е во водство со само 1 гол разлика, засега...