Супер. Прво нападна еден човек ,потоа братми едвај жива глава извади ,вчера јас за малце готова бев епа веќе преку глава ми е трпи го трпи го сите ќутат во мало ништо не превземат
Прехранбени бои каде да купам? Порано ги имаше во Веро Џамбо но пред некој ден барав ги немаше Немам време да одам по Специјалниве продавници за торти и слично... Во кој маркет може да најдам?
Дали некој бил анкетар за инсајдер ид? за искуство Последниот петок од месецов, ама сигурно ќе трае подолго време барем цел викенд
Дали знае некој како се вика продавницата во лептокарија до т-мобиле за кондури? Има иста таква во гтц на втори кат кај кино милениум. Итно ми е..
Не мора ни со полномошно. Пишав неколку страни понапред, татко ми ги носеше и неговата и пријавата на мајка ми, без полномошно и не му побарале лична карта. Му кажале само дека треба две копии. Веројатно зависи каков вработен ке ти се погоди.
Како и за сѐ кај нас, од расположење зависи Да ѝ бил денот, така ќе си поминел. Шо вика Ребека, зависи каков вработен ќе ти се погоди.
Грешка сте. Блек фрајдеј е секогаш еден ден после денот на благодарноста, т.е четвртиот петок од ноември. Тоа значи дека оваа година е на 23.11. После тоа е сајбер мандеј.
Баш како што пишаа погоре, како се расположни и во зависност дали познаваш некој таму. Мене друга особа ми ги однесе документите и уште за 10 други, средија без проблем.
И сами да појдете во УЈП нема да се задржите ни 5 минути, плус ниту боли ниту јадат луѓе таму. Граѓанска обврска ви е тоа.
Некој можеби ќе може да ми објасни. Фирмата од пред неколку години не работи, но не е одјавена или како и да се вика тоа, фактички да згасне. Вработените што се биле исто така не се одјавени, плати не се пуштат воопшто, осигурување исто така. Каква е состојбата на ваква фирма и на вработените во неа? И ако има некој што е запознаен со аплицирање за социјална стипендија нека ми пише. Фала однапред.