Sakam da prasam utre imam kolokvium na UGD sum,nemozam da se pojavam,dali profesotkata bi mi dala da go pravam zaedno so vtoriot ili,iskustva nekoj,tesko e koga nema da se pojavam I ke slusam kolegi od strana bla bla,a nemozam da ispadnav od ova prokleta depresija,grip,I uste psiha me ubiva.
@Crnookata не сум на тој универзитет, ама верувам дека не би ти дал некој друг одговор на ова прашање Јас би ти рекла, ти да си се консултираш со професорката или лично или преку меил..
Utre e kolokviumot,za meil e kasno,neznam sto da pravam,znam deka drugite davat,a za nejze neznam toa me maci.
Во последно време кога пушам цигара многу ме пече јазикот. Мислев до цигарите е, ги сменив, но пак е исто. Од што може да е така? Другарка ми спомна имало нешто по аптеките за јазикот баш за тоа, но не знае како се викало..
Ама си има причина зошто постои опција со полномошник, така? Дури и за тие шо се плашат од болка или евентуално да не ги изедат.
Колку време пред истекување на пасош може да се шета,поточно Солун/Софија?Ми се врти нешто у глава дека 3 месеци Не знам зошто мислам дека @Dust знае
Na eden predmet ne sum bila na predavanja,I potpisi nema da imam dovolno,ako znae nekoj dali se kupuvat elektronski potpisi.
Креација од бајадери во форма на букет, заврзани со убава марама по твој избор секако. А за машко се знае виски, нема утка тука. Јас вака направив
Луѓенца шо бус ми треба за од автокоманда да стигнам до тафталиџе? Можам со еден бус или треба да менувам повеќе?