Големи пуканки, за 2 да јадат 150. Чипсот мислам со 1 сос исто 150, а со 2 180. Толку од прилика се цените.
Си има тема за твоите проблеми https://forum.femina.mk/threads/Универзитет-Гоце-Делчев-Штип.3179/ Нема да те вратат, има време до тогаш.. Меѓувремено обавезно закажи за пасош
Од каде да купам пура ми треба една отприлика која цена би можело да биде и да ми препорачате некоја?
На сајтот како те води така пополнуваш и чекираш дека сакаш на домашна адреса да ти го донесат. Во рок од 24 часа ќе дојде деливери НА РАКА исклучиво мора да го даде изводот, па внимавај да си дома и ЛК да ти е при рака. Брзо и ефикасно.
Пишува дека во 21:00h почнува, а вратите се отвораат во 19:00h. Знаеш дали ќе настапи некој пред него, или дали ќе има гости ?
Женски сакам да ве прашам сакам да купам јорган но каков би ми пепорачале кои се вашите искуства со памик и силикон?
Јас имам единечен на Calina веќе со години, си врши работа од октомври па негде до март—април зависно временските услови.Вака самиот јорган е многу лесен и пријатен.Лесен е за одржавање се пере во машина.Со памук е внатре
Јас имам на Калина, дупли со фликс полнење супер е. Имам 4 сезони прекривач со патент и го ставив внатре, супер топло е и не користиме ќебе. Калина засега имаат убав квалитет, ги гледав на Сомнија исто ми се допаѓа king size јорганот, ама е за нарачка преку интернет, па не знам каков квалитет се....
Немам никаква информација околу тоа Само се мислам накај колку саат да одам, очигледно ќе има многу гужва.