Како мене не ми смалеа Манекенка се сторив, стапалата не ми се смалија... +1ипол цм сум после бременостите Автомобил баш? Или било какво возило? Hamachi mk
Не, напротив. Здебелена сум. Ама стапалата ми се смалени. Знам дека за чевли зависи од калапот, обично носев 39, сите чевли освен еден пар салонки од пред првата бременост ми се големи. Сега купувам 38. Зборам значи за должина на стапалото, не за ширина.
Авто атом, до аутлетот. Сакав и јас да одам од кочани ама нема кој да ме однесе до таму толку рано Инаку има и од ск поаѓање.
Дали знаете Џамбо - Веро од колку отвара наутро во работни денови? Никаде да најдам информација, дали беше од 09.00 или покасно?
Јас сакав да земам, ама пошто сум кокредитор на кредитот на маж ми, не ми одобрија.. А ми рекоа дека каматата е 6% на годишно ниво.. Инаку во други околности можеш да земеш до 120000 на рати од 12 до 48 рати имаш опција
Na fakultetot davat li miruvanje pr.od dve nedeli,mesec zavisi vo kakva zdravstvena sostojbava e covek.
Ќе ги ставиш студиите на пауза додека да се опоравиш. Не за две недели, туку за година, две, колку сакаш и колку ти треба.