Зависи дали сакаш оргинал или копија и секако зависи и од градот. Има убави дресови за 900 денари барем во Битола .
Знам на која книга мислиш, ама не верувам дека ќе ја најдеш. Мислам дека беше во издание на Просветно Дело, пробај, провери во нивните книжарници... иако не верувам дека отпечатиле нови изданија.
Во просветно дело ја нема. И моите ја бараа книгичкава за внука им, ама слабо.. Нема веќе вакви изданија. А освен просветно, чисто сумњам дека на други места ја има..
Види по сајтовите за огласување од типот на Пазар 3. Знам дека за возрасни може да се најде по доста поволни цени, за дете провери си...
Ќе го копираш директниот линк од сликата, на постот ќе го кликнеш копчето кај што пишува Img и ќе го пастираш линкот од сликата.
Колку што те разбрав сакаш директно од некоја страна тука да ги ставиш. Easy Одиш на страната и на сликата која сакаш да ја поставиш десен клик и Copy image URL и после на коментарот тука стистка едно копченце горе IMG и меѓу овие
Феминки едно прашање за сите вас, Дали добивте ЛП од корисникот со јузернејм sigurnost,со која рекламира испитување на ДНК?
Трендафилке, јас пред некое време купив вакво ама малце повисочко од продавница за пластика,срчарија и слично, кај што се продаваат тави, тенџериња и слично. Го зедов 350 денари, тефлонско Всушност, за колач јас го земав
На приземје, нели има дуќани, продавници... Само од страната на улицата кон Влае е продавницава на ВИП
Има ли во Џамбо од оние миризливи стапчиња што горат? И ако знае некој/а каде поточно, ме мрзи да барам низ целото.
женски, имам еден проблем летоска на распродажба купив едни чизмички(навидум кожни) со штикла,едвај со сета сила ги облекувам, а и кога се на мене не можам да одам со нив(дека се целосно промашена инвестиција се , незнам зошто ги купив) и сега како да се рашират, а за штиклата ке прашам на мајтор ако може да се смени за сандали гледав на јутиб кеси со лед и во замрзнувач,а за чизмичкиве некое решение благодарам однапред
Носи ги низ дома по можност со подебели чорапки, ќе ти се подрашират колку-толку. Или наполни кеса со вода и стави ја во чизмичката. Потоа чизмата заедно со кесата стави ја во замрзнувач и остави ја да отстои еден ден. Ќе видиш одма резултати. А ако се кожа намачкај го делот што те стега и остави го да се исуши.. Би требало да се поотпушти местото.
Незнаев каде да го поставам ова прашање па ајде овде. Дали знаете каде може да се најде Протеински прашок? Нешто како ова слично?