Девојчиња, ве молам предлог за девојчиња низ Скопјево што шминкаат , а не земаат екстремно високи суми. Ми треба само шминка, минимална. Праќајте ми предлози во ЛП
Дали во Сити мол смеам да внесам куче во ташна како на сликата подолу (специјализирана за кучиња)? Во Србија на пр. смее да се внесе куче во мол, но кучето не смее да оди, туку да биде во раце/ торба/ транспортер. Не знам каква е политиката кај нас... Да се доизјаснам само, немам во план кучето да си го влечкам на блек фрајдеј по молови, туку понекогаш имам некоја работа за кратко, а не ми се остава само да ме чека во кола тие 10 мин.
Да ми препорачате некоја италијанска серија? Учам ит па мислам полесно би ми било така да научам или страна каде има такви серии?
Не најдов соодветна тема, мислам може и тука. Има ли некој од реон К. Вода, Лисиче, Аеродром што е на ВИП Комбо М со интренет 50мб и како сте задоволни?
Како мислиш дали има? постои таков чај, најчесто се користи за анемични луѓе, воспаленија, проб со бубрезите, за диета итн во повеќето маркети го има.