Знам постот не е за тука. Имат некој од вас што барат цимерка што имаат стан или да барат? Или некој ваши пријателки што бараат. Инбокс
Не ми е јасно, зошто некаде курсот а1.1 германски (редовен не интензивен) трае 2,5месеци а некаде 4 месеци?
Затоа што немаат ист број на часови на неделно ниво. Во Гете има курс и од 3 недели за а1.1 ама се оди 4 дена по неколку саати
Знам, ама слабокрвна сум не можам да дарувам плус само што ставив тетоважа. Сакам само да си проверам која група сум
Ме интересира дали е потребно лица кои немаат остварено приходи во тековната година да се регистрираат на системот е-персонален данок во УЈП? И дали се оданочуваат орочените средства во банка, т.е. ако си ставил пари на штедна книшка?
Тргни од Собрание кон Зелено пазарче, во пролазот на блокот има чевлар. Поправа и ташни.Обично работи до 18 часот. Надвор му висат пред дуканот патенти.
Не можев да најдам погодна тема а стварно ми треба итно, на мојата цимерка утре ми е роденден. Словенка е, не сме многу блиски ама ми кажа дали би ми пречело ако викнела неколку другарки на гости вечер. Не знам што да и подарам? Нешто уникатно ми треба...