На поминување кај мавровка видов една продавничка тренд се викаше со истакнати цени 200 150 100.дали некој бил?дали има нешто друго освен маици со натписи да не одам за џабе? ме привлечемногу слоганот "ние сме малце поскапи од џабе"
Јас бев ама пред околу две недели и се што беше внатре беше крпа, многу се изнервирав, ама ми кажаа дека ако начекаш може да се најде и нешто добро. За жал јас кога бев беше се катастрофа
Ќе може ли некој да ми објасни како спојувате повеќе слики во една и како ги ставате цветчињата со кои си го криете лицето (па сакам и јас така, не сакам да кропирам повеќе ) .
Дали има некој што знае златара што се наоѓа во околината на лисиче, аеродром или ново лисиче? Благодарам.
ПОМООШ !!! Сакав прашањево да го ставам во тема Фејсбук, ама всушност и не е за таму зашто проблемов мој е или со мобилниот, или дефинитивно со ФЕЈСБУК !!! Значи цел ден, буквално цел ден неможам да си отворам фејсбук поради тоа што не ми стасува кодот на мобилниот што треба да го внесам кога ќе се најавам. Пробав 100пати да ми го прати пак кодот и не и не и не ми стига ШТО ДА ПРАВАААМ ? ОЧАЈНА СУМ, НЕМОЖАМ ВЕЌЕ ДА ИЗДРЖАМ БЕЗ ФЕЈСБУК , А ПОГОТОВО НЕ ОВАА ДОЖДЛИВА ,ДОЛГА НОЌ ШТО ЌЕ ЈА ПРЕСЕДАМ ДОМА. ВЕ МОЛАМ , АКО ЗНАЕТЕ ПОМОГНЕТЕ МИ КАКО ДА ГО ДОБИЈАМ КОДОT ????????????
Ако се најавуваш од твојот компјутер не би требало да ти бара код...освен ако не ти така подесено. Не ти помогнав, ама ме зачуди
Од мојот се најавувам, ама дека бришев историја, а секогаш кога бришам така наредниот пат ми бара код Помош некој др да не знаее ?
На колку време е препорачливо да се сервисира/исчисти клима уред? Се менува филтерот или? Да го ангажирам татко ми или да викаме сервис?
^ Зависи колку често ја користите, дали само летен период, или и во зима. Ние ја чистиме барем 2 пати годишно. Не мора да викате сервисер, можете сами да ја отворите и да ги извадите филтрите. Не знам дали сите клима уреди се на ист принцип, ама на нашава само и го отвараме капакот и ги вадиме двата филтри. Потоа ги поминувам со јак млаз, убаво ги чистам и ги оставам да се исушат. Мокри никако не смеат да се стават.