Kаде се продаваат bluetooth звучници итно ми треба? И каде има поголеми такви звучници(блутут) низ Скопје?
Каде можам да најдам од оние за вадење упки од алишта, во Стокмак нема веќе, во Џамбо има, или на друго место ?
Здраво,ме интересира дали ако си запишан на факултет како редовен студент и го завршиш првиот семестар,можи понатаму т.е вториот семестар да продолжиш како вонреден студент?Или треба да чекаш до почетокот на наредната студентска година?
Риба ти препорачувам исклучиво од рибарница.И пржилници имаат повеќето рибарници А сарма и гравче зошто дома не си направиш ? Ај сармата можеш да ја купиш (55 денари 100 грама се, некако излегува како да една топка е 20 денари, па рачунај колку ќе те чини), ама гравчето сама свари си го.Не бара работа.Во земјани тавчиња потпечи го со сува пиперка.Кило грав ти е 50 денари да си го свариш и потпечеш, а готов направен скапо ќе го платиш
Јас за гравчето да ти кажам, во Кам и Стокомак се продава во конзерва прекрасно посно гравче, околу 50 денари е конзерва. Смао ќе го стоплиш ако треба и завршена работа
Тоа не знам. Мене ми стига хартиена сметка дома, внесувам број на ф-ра, плаќам со картичка и тоа е. Тоа што не ти стига да си провериш во пошта, евн.
@maja8 @didisi Таму е прескапо 40€ од ноќ...Не хотели соби бараме приватни или малечки апартманчиња...Хотелите се изгор...