Јас сега видов на интернет би требало до 31.12 ама само за парфеми и подарок сетови пишуваше пиши на Гугл dm.mk. провери за сигурно да не те излажам
Нема бодовна скала, не се сметаат така туку по перцентилен ранг, зависно од тоа колку ученици таа година добиле 5ки, колку 4ки, колку единици...
Да не знае некој каде во Скопје(кои продавници) имаат ваков вид на календар со бројки и секој ден се отвараат а внатре има мали подарочиња Ова на сликава е бонбоњера од Милка, но не мора да е стриктно Милка, може и козметика и слично, имало и Алверде календар но како што приметив во Дм нема кај нас или се лажам, не сум видела убаво? Ќе ве молам да ми одговорите ако знаете
Во Џамбо сигурно има, видов вчера. Лани мислам и во Кам имаше, ама сега не сум забележала. Побарај низ маркетите ако сакаш со чоколатца внатре. За други подароци не знам, само со чоколадни бонбони сум видела.
200 ден. е годишно за користење електронско банкарство. Можеш сметка да си провериш, налози да пушташ, пари да префрлаш... све што ти треба. И плус ја имаат и смарт кеш опцијата
Кај паркингот се наоѓа тоа за достава мислам дека хотел вип беше таму (одамна не сум поминувала) ама пишува на вратата
Devojki najprvo se izvinuvam za fondot....Sakav da prasam edno prasanje dokolku ne e za tuka,nowete vo soocvetna tema...Najdobar maski urolog vo prilep mi treba?Vi blagodaram pozdrav