Јас првпат слушам дека има АВРМ во Драчево, јас колку што знам на Васил Ѓоргов е. Ако мислиш на Агенција за вработување на Македонија?
Јас кога праќав од Шведска за Белгија и мк, праќав нормална пошта со повратница, побрзо ми стаса Белгија ( за недела ) а за мк дури месец, двете заедно 50€ , и то добро наполнети по 2кг скоро, по дхл имам пратено документи 50€ пратка, и по автобуси имам праќано, 40€ куфер (торба) ама луѓето да излезат на станица
Да си закажеш и да се појавиш кога ќе треба. На уплатница уплаќаш, те сликаат и за 10 работни денови одиш да ја земеш.
Да секоја сабота исто како бисер пром, мт травел, идеал превоз итн ама не до адреса, туку до градот..
А по баровите дали знаеш како иде, треба резервација, се плаќа влез? Каква е организацијата на плоштадот преку ден?
Дали некој знае да ми одговори на која страна објавуваат фотографии од што ќе те сликнат низ дискотекиве
Може ли електронски некако да видам како сум осигурана? На опеределено или на неооределено работно време. Или на кој и да било начин освен кај претпоставениот да прашувам.
Kога го потпишуваш договорот ти пишува, а ако не потпишуваш воопшто договори значи дека последно си се потпишала за неопределено. Неможе да се најде електронски тоа
За по барови не знам . За по хотели знам дека сум била повеќе пати. За оваа година сигурно има објавено на нет види ...