Мене во Санте плус пред една година ми стругаа заби, само навлаките ми ги наплатија, но не и стругањето...
Кај нас во Охрид ги имам видено по бутици, мислам на Бебето беше фирмата. Сигурно ќе најдеш во секоја подобра снабдена продавница за бебешка облека
Знаев дека сум пријавена, ама одмана беше кога го потпишував договот и заборавив како бев пријавена на определено или не се снајдов некако инаку фала ви девојки што се потрудивте да ми одговорите @Fontana @Sandrin4 @СуперДевојка @lovestoneddd
@buba4e89 od kade go kupi eyeshadow primer I koja Cena go zema ,I kolku vreme odprilika go koristish? Sakam utre da si kupam ama nikogash do sega nemam kupeno
Зошто ? Ако е од мекана вуница плетено за една фотосесија @Petra777 ? најверојатно и е , нема да има мака , сиг денски нема да и седе во него , ќе се препоти
Има памучна плетка во Енцименци најдов и уште во една прдавница не ми текнува, ама за минијатура не ми се дава 2000. Здравје, ако најдеме ок, ако не-пак ок. Инаку од волна ја од с'клет би полудела а не па бебе, за таа намена ми беа, ептен краткорочно. Ако некој видел по бутици маалски и пазари, може да пише.
Дали ако полагам одреден предмет преку колоквиум треба да пријавам испит во сесија или не?Доколку не го положам вториот колоквиум што би требало да направам,повторно да го пријавувам
Без разлика дали преку колоквиуми ќе го положиш предметот или преку испит ти мора да го пријавиш во испитна сесија и во Iknow системот и плус хартиена пријава со таксена марка
Каде да најдам прехрамбени бои во прав? Ми требаат за украсување на новогодишни колачиња. Барав во Веро не најдов никаде, проверив и во Жито маркети затоа што претходно од таму имам зимано ама сега немаше.