Јас мислев во месара Шала на страна, ме интересира дали ги има во поголемите книжарници за да не лутам по ладново.
Девојки што би можело да значи пецкање од лева страна околу срцето? И кога сакам да земам длабоко воздух во тој момент да не можам??
Во Три има боенки за возрасни, исто така мислам дека и во Џамбо имам сретнато. Јас си симнувам од интернет и си копирам, ако ти се допаѓа идејава моја примени ја.
Ептен ми се допаѓа, не ми текнало за копирање од нет. Дур да отидам до Џамбо или Три ова ќе ме спаси. Фала ти многу
Има ли некој учебник по Информатика за втора година за средно стручно образование? Потребни ми се неколку слики од почетните некои страници.
Итно! Дали има така некој љубезен, што знае во инбокс да ми објасни подетално за брзите кредити (пр. Tigo) кој се условите за успешно аплицирање и што се треба да се пополни??? На страната расчепкав но не можев да најдам без дирекно да пополнам, би била многу благодарна.
Го нема учебникот прашав денес му кажаа стари учебници биле едино некаде по библиотеки може да го имало ако не сум нашла немало потреба.
Кафе,вино,цвеќе,чорапи,шал,ракавици,парфеми и/или ако си со подебел буџет и ланче или алка за мајка ти,и рачен часовник за татко ти.
Ајде за сите лото играчи- прв пат играв џокер и не ми е јасно, значи две бројки имам погодено ама едната таму ја извлекоа два пати, а јас ја имам еднаш во моите џокер броеви. Дали имам два или три погодоци?
Бираш износ мислам од 3000-12000 дека се тие инстант. Пополнуваш лични податоци и контакт број, прикачуваш предна и задна страна од лична карта, пишеш трансакциска сметка твоја. Ќе ти се јават по телефон да потврдиш, и ти праќаат на мејл договор и линк. На тел мислам ќе ти стигне смс код кој треба да го внесеш на линкот што ти го пратиле на мејл (ова детално по телефон ќе ти го објаснат кога ќе ти се јават) и тоа е тоа. Во рок од месец дена го враќаш кредитот.
Дали СЕУШТЕ нема кај нас вакви маршмелоус? А чоколадни парченца вакви дали се продаваат негде (chocolate chips)?