Здраво, сакам да прашам, какво кафе за еспресо можиш да користиш во соодветен кафемат? Некои предлози или така нешто. Зборам за домашна употреба. И дали има помали паковања зошто само јас го користам, а јас пијам кафе да речиме ... по едно неделно?
летово добив ваучер од нептун во износ од 900 ден, до кога може да се искористи знае некој? ја заборавив лозинкатана таа ххепи картица и не можам да проверам сега.
Здраво, дали ќе може некој кој има солидно познавање на англискиот јазик да ми пише лп, ми треба превод на една реченица, пробав на гоогле ми дава грешен превод
И јас имам добиено 2 ваучери од по 900 денари Јуни мислам ги купивме апаратите.Кога отидов да ги искористам не можело дека на мм се води картицата прашав до кога може да се искористат ваучерите,ми кажаа до Јуни 2019 моите ваучери важат.Најдобро прашај си
Да не е студентска комисија? Кај мене во ова поле пишува кои предмети ми се признати од претходниот факултет и забелешка за нив (ако има потреба).
Девојки некој знае ли некој друг број за контакт од автобуската станица во куманово, вртам на тие 2 што ги има на интернет, но никој не ми се јавува, а итно ми треба?
Тешко да ти се јават. Се вадат дека телефоните се ван функција пошто се реновира автобуската, демек претходно инстант креваа на повици. Ако те интересира околу превозни линии, побарај онлајн.