Во Рубин кармин има со сигурност и сребрени и златни парички, пред Нова година купував. Видов дека и во златарата Fiore (на Рекорд, од страната на Лиска) има.
Со закон за заштита на потрошувачи, било каде мора да ви вратат пари со фискална, во рок од 15 дена. Ако не сакаат, заканете им се со пазарна инспекција.
Јас знам за ова, ама не сакам да се карам. А во рок од 15 дена што? Откако сум го купила производот да поминат помалку од 15 дена ИЛИ во рок од 15 дена они да ги вратат парите???
@Annath Душо,фала ти! Го изчитав саjтот Дали можеш да ми кажеш каде да си читам нешту посебно од Дарко Лешоски,много ми се допага! Фала однапред
Луѓее која цена се одприлика сваровски обетки топчиња? За поклон ми се али немам излезено да разгледам.
https://www.swarovski.com/en-FR/c-0103/Categories/Jewelry/Earrings/ Претвори ги во денари горе-долу исти се цените.Јас само првата цена би ја зела во предвид(без попуст) зошто незнам како стојат со попусти кај нас.
Околу 300денари се обичните топчиња(има и во форма на срценца по истата цена). Другите се од 300 денари, па нагоре
Леле какви 300 денари Сваровски? @christin1997 Најевтините се 2500 ден-3000 кога има попуст. Зборуваме за оригинал Сваровски. А оние со Сваровски елементи може и да се по 300 ден, ама тоа е нешто сосема друго
Каде низ Скопје по маркетиве може да најдам пити за гиро ако воопшто има, баш како тие во Гр што ги користат? Не сум ги забележала никаде а ми требаат...